Door de ogen van Kristien

Door de ogen van Kristien

Over deze blog


Kristien Van Vaerenbergh:

Federaal volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid in Lennik

Denkt-durft-doet

Verkiezingen 2012Geplaatst door Kristien Van Vaerenbergh 09 okt, 2012 17:02:41
Op 2 oktober, marktdag, hield de kartellijst N-VA – LENNIK KWADRAAT een ludieke actie, in aanwezigheid van verschillende kandidaten. Er was een stand met drie “voeldozen”, met daarop de woorden DENK – DURF – DOE . Wat verwijst naar de slogan van het kartel.

Je ziet niet wat erin zit, en moet dus durven tasten, om het te weten te komen. Volgens die symboliek van het durven, moet men ook voor Lennik een koers durven kiezen die Lennik vooruit helpt, die de algemene belangen van Lennik en de Lennikenaren dient. De lijst vraagt de Lennikse kiezers om goed na te denken bij hun stemkeuze “zodat ons bruisend Lennik niet in slaap valt na de gemeenteraadsverkiezingen!”

De voorwerpen in de dozen verwijzen naar goed en geïnformeerd denken (een folder die herinnert aan het in juni al voorgestelde verkiezingsprogramma), durven kiezen voor een hechte ploeg en beleid met pit (pikante rode pepers), en ten slotte aan deze keuze ook resultaat verbinden door iets te doen met z’n stemrecht, en kracht te geven aan wie Lennik positief vernieuwt (stempotloden). Zo verwijst N-VA – LENNIK² naar hun vele bestuursrealisaties die Lennik hebben doen heropleven en waar ze trots op zijn.

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.